Haemme asiakasyrityksellemme Tehoja Oy:lle Kuopio-Varkaus-alueelle elementtiasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heinäkuussa 2021. Työnkuva koostuu elementtien asennustehtävistä.

Tehoja Oy – elementtiasennuksien ja elementtirakentamisen ammattilainen Kuopiosta. Päätoimialaamme on betonielementtien asennus. Asennamme tinkimättömällä ammattitaidolla myös erilaiset teräsrakenteet, puuelementit, liimapuurungot sekä PVP-elementit. Laatu ja työturvallisuus ovat koko työskentelymme perusta. Hoidamme elementtiasennukset tehokkaasti sovitun aikataulun mukaan. Työn laadusta ja turvallisuudesta emme kuitenkaan tingi milloinkaan.

Kiinnostuitko?

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.tehoja.fi

Etsimme monitaitoista tekijää, joka pystyy työskentelemään eri työvaiheissa. Katsomme eduksi rakennusalan koulutuksen, kuvanlukutaidon sekä kokemuksen vastaavasta työstä. Lisäksi katsomme eduksi hitsaustaidot sekä asennushitsauspätevyydet. Tärkeintä kuitenkin on hyvä asenne työntekoa kohtaa, kädentaidot ja halun oppia. Olet tunnollinen ja omatoiminen.

Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävänkuva voi vaihdella valitun henkilön osaamisen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
09.07.2021

Haku päättyy:
09.08.2021