Etsimme asiakasyrityksellemme saunaravintola Löylyyn kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesonkiin 2021 Helsinkiin. Työ on kokoaikatyötä. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin jälkeen.

Löyly on ainutlaatuinen ja elämyksellinen saunaravintola Helsingin Hernesaaressa, joka on mainittu Time Magazinen World’s 100 Greatest Places-listalla. Löyly on kohtaamispaikka niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille tarjoten hyvää ruokaa ja upeita elämyksiä kauniilla merinäköalalla.

Kiinnostuitko? 

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://www.loylyhelsinki.fi/

Tehtävänkuvaasi kuuluu ravintolan ruuan valmistaminen. Etsimämme henkilö on tunnollinen tiimipelaaja ja reippaan työotteen omaava. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan tärkeintä on innostunut asenne ruuan parissa työskentelyyn ja uuden oppimiseen. Toivomme sinulta alan koulutusta ja katsomme eduksi alan työkokemuksen. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle työn asiakasyrityksemme iloisessa työyhteisössä, keskellä Helsingin kaunista kesää. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Suomi

Haku alkaa:
13.07.2021

Haku päättyy:
13.08.2021