Haemme Lasilinkki Oy:lle Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lasityöntekijää monipuolisiin lasitustehtäviin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopealla aikataululla. Työ on kokoaikatyötä.

Lasilinkki on kotimainen kolmannen polven perheyritys, joka valmistaa lasitusratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksille sisustamiseen ja rakentamiseen. Monipuolisuus on suuri voimavaramme, jonka ansiosta tarjoamme toimivia ja kestäviä tuotteita lasin lukuisiin käyttömahdollisuuksiin. ,

Tutustu lisää Lasilinkkiin osoitteessa www.lasilinkki.fi

Lasityöntekijänä: 

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset tuotannonpuolen tehtävät sekä asennus- ja mittaustyöt. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, sillä palvelemme niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita. 

Toivomme, että työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, ja sinulla on motivoitunut asenne työntekoon ja hyvän asiakaspalvelukokemuksen luomiseen. Omaat kyvyn työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi katsomme aikaisemman lasitusalan kokemuksen, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävässä oppimishaluinen asenne ratkaisee! Katsomme eduksesi esimerkiksi aikaisemman rakennusalan kokemuksen. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutamme sinut tehtävään. Meillä on vahvasti kehittyvä ja kasvava yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia projekteja, huiput työkaveri ja mahdollisuuden oikeasti muuttaa sekä edistää asioita alallamme. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimithan pian ja jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
15.09.2021

Haku päättyy:
29.09.2021