Haemme asiakasyrityksellemme Kahvila Kanttiin kokoaikaista leipuri-kondiittoria määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on viikolla 30 tai sopimuksen mukaan. Kokoaikaisen työsuhteen jälkeen työskentelyä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena.

50-paikkainen Kahvila Kantti sijaitsee Museokadun puolella, ja sen edessä tulee palvelemaan kesäaikaan 40-paikkainen terassi. Arkisin Kahvila Kantti tarjoaa salaattilounaan, johon kuuluu myös keitto. Kahvilavalikoima keskittyy paikallisten tuottajien raaka-aineisiin ja tuotteisiin.

Tutustu kahvilaan osoitteessa: www.kanttikuopio.fi/kahvila-kantti/

Leipuri-kondiittorina tehtävänkuvaasi kuuluvat kahvilan leipomotehtävät, kuten makeiden ja suolaisten leipomusten valmistus. Etsimämme henkilö on ripeäotteinen, reipas ja positiivinen tiimipelaaja. Edellytämme tehtävässä alan koulutusta ja hygieniapassia. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa porukassa viihtyisässä ja historiallisessa työympäristössä, johon kaikki ovat tervetulleita!

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
09.07.2021

Haku päättyy:
09.08.2021