Haemme asiakasyrityksellemme Leipomo Liepuskalle kokoaikaista leipuria määräaikaiseen työsuhteeseen Nilsiään. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Leipomo Liepuska – rakkaudella hyvän maun puolesta. Liepuska on lähtöisin jylhien havumetsien ja kirkkaiden vesien keskeltä Savosta. Me Liepuskassa uskomme aitoon, perinteiseen, suomalaiseen gourmet-lähiruokaan. Meiltä saat käsityönä tehdyt leipomoherkut – aina tuoreena parhaista kotimaisista raaka-aineista. Me vaalimme perimätiedossa meille uskottuja suomalaisen leivonnan arvokkaimpia salaisuuksia.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.liepuska.fi

Leipurina Liepuskalla:

Tehtävänkuvaasi kuuluvat leipomotehtävät, kuten makeiden ja suolaisten leipomusten valmistus. Tuotteita on monenlaisia, kuten herkullisia puolukkakukkoja, mantelikierteitä ja karjalanpiirakoita. Vastuullesi kuuluu monenlaisia tehtäviä tuotantoprosessissa tuotteiden valmistamisesta ja viimeistelystä, puhtaanapitoon ja pakkaamiseen.

Etsimämme henkilö on ripeäotteinen, tarkka sekä on nopea oppimaan uusia asioita. Teet mielelläsi tiimityötä. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Edellytämme tehtävässä hygieniapassia.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Suomi

Haku alkaa:
08.07.2021

Haku päättyy:
08.08.2021