Hei sinä asiakaspalvelusta nauttiva myynnin osaaja!

Haemme Oy Carlsonille huippumyyjiä määräaikaiseen ja kausiluonteiseen työsuhteeseen Kuopion tavarataloon kodinosastolle sekä jalkinepuolelle. Ammattitaitoisella tekijällä on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Carlson on yksityinen kotimainen tavaratalo- ja rautakauppaketju, jolla on myymälät Kuopiossa, Mikkelissä, Joensuussa, Varkaudessa, Savonlinnassa, Helsingissä ja Vantaalla sekä verkkokauppa carlson.fi

Työn aloitus on heti, ja määräaikaisessa työsuhteessa työaika on 30 – 37,5 h / viikko. Kausiluonteissa työsuhteessa sinulla on mahdollisuus myös itse vaikuttaa työaikaasi. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Huippumyyjänä Carlsonilla:

Vastaat osaltasi osastosi myynnistä ja asiakaspalvelusta, tavaroiden esille laitosta, siisteydestä sekä muista myymälän eri tehtävistä. Ennen kaikkea autat asiakkaita löytämään juuri heille sopivat tuotteet ja ratkaisut tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Etsimme Carlsonin tiimiin innokkaita tekijöitä, jotka nauttivat myynnistä ja asiakaspalvelusta. Toivomme, että olet iloinen persoona, ahkera ja järjestelmällinen ja korkeatasoisen palvelun tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Toimit mielelläsi osana isompaakin tiimiä. Katsomme eduksesi kaupallisen alan koulutuksen sekä aikaisemman myynti- ja asiakaspalvelukokemuksen. 

Miksi töihin Carlsonille?

Vastassasi on mukava ja tiivis työporukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Työnkuvasi on monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi vastuullisella työnantajalla. Tule mukaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja näet itsesi tuloksellisen toiminnan tiimipelaajana, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Janniina Pakarinen puh. 050 436 1625, janniina.pakarinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
25.11.2021

Haku päättyy:
05.12.2021