Haemme KUMONI Oy:lle pääkaupunkiseudulle suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta vastaavaa työnjohtajaa. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työ on kokoaikatyötä.

KUMONI Oy on kuopiolainen, vuonna 2002 perustettu saneerauksiin erikoistunut perheyritys ja liikevaihtoa oli viime tilikaudella noin 10M€. Projektimme ovat pääsääntöisesti laajoja peruskorjauksia, linjasaneerauksia ja julkisten rakennusten saneerauksia, uudishankkeita emme tee. Uskomme asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen, käytössämme on laatujärjestelmä ISO 9001.

 Tutustu lisää yritykseen osoitteessa Etusivu – Kumoni

Työnjohtajana KUMONILLA:

KUMONI Oy:n toiminnan laajentuessa haemme pääkaupunkiseudulle kahta vastaavaa työnjohtajaa saneerauskohteisiin. Yksikön ollessa uusi, pääset kehittämään ja rakentamaan sen toimintaa itsesi näköiseksi. Työmaakohteina ovat muun muassa asuntojen viihtyvyyskorjaukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Jatkossa kohteet keskittyvät linjasaneerauksiin.

Tehtävässäsi toimit korjausrakentamisen vastaavana työnjohtajana huolehtien työmaan etenemisestä vastaten kustannustehokkaasta toiminnasta, laadusta sekä työturvallisuudesta. Toivomme sinulla olevan innovatiivinen ja uudistushaluinen ote tekemiseen sekä yrittäjämäinen asenne.

Toivomme sinulla olevan alan koulutus (rakennusmestari/-insinööri), hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Voit olla jo kokeneempi vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtotehtävien parissa työskennellyt, ja nyt valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työnjohtokokemusta saneerauskohteista. Erilaisten IT-järjestelmien ja -ohjelmien käyttö on sinulle sujuvaa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vahvat perinteet ja taustan omaavan työnantajan sekä vakaan kuukausipalkan lisäksi työmaan tulokseen perustuvan mahdollisuuden lisäansioihin. Työnkuvasi on vastuullinen, ja pääset tekemään itsenäisiä päätöksiä. Annamme mielellämme vastuuta työntekijöillemme, työmme teemme aina asiallisesti, mutta muuten osaamme ottaa rennosti.

Kiinnostuitko?

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Suomi

Haku alkaa:
08.10.2021

Haku päättyy:
22.10.2021