Haemme asiakasyrityksellemme PNT Active Oy:lle keittiömestaria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ravintoloihin Golden Resort ja Mosquito. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Tahko on Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus ja on tunnettu monipuolisesta tarjonnastaan. Golden Resort tarjoaa aktiivilomailijalle monipuoliset kokous- ja vapaa-ajankeskuksen tilat rauhallisella paikalla Tahkon uuden golfkentän laidalla. Keskeisellä paikalla Tahkon keskustassa Mosquitossa taasen maistuvat meksikolaiset herkut, Kotipizzan suosikit, talon juomat ja pienpanimotuotteet.

Lue ravintoloista lisää osoitteissa: www.goldenresort.fi ja www.mosquitotahko.fi

Tehtävänkuvassasi vastaat ravintoloiden päivittäisestä johtamisesta sekä kehittämisestä. Vastuualueillesi kuuluvat kahden keittiön ja keittiötiimin johtamisen, sekä jatkuva laadun kehittäminen yhdessä ravintolatiimin kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, organisointi- ja paineensietokykyä, innostunut ote työhön ja kyky hallita laajoja kokonaisuuksia. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja hygieniapassin. Eduksi katsomme alan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle työn rennossa huipputiimissä, jossa pääset laajentamaan osaamistasi ja nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista Tahkon maisemissa!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
14.09.2021

Haku päättyy:
28.09.2021