Haemme asiakasyrityksellemme Guru’s Kitchen & Bariin keittiövuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Gurun legendan alkuperä on mystiikan peitossa. Tiedämme että hän on matkannut jo vuosikymmeniä maailmaa ympäri tutkien eri kansallisuuksien kulinaristisia saloja, joista sinäkin pääset nyt nauttimaan. Gurussa yhdistyvät niin eksoottinen makumaailma kuin raikkaat ja aistilliset juomat. Toivotamme kaikki tervetulleeksi matkalle, halki Välimeren ja Lähi-Idän makujen!

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://guruskitchen.fi/fi/

Tehtäviisi kuuluu toimia esimiehenä ja huolehtia keittiötoiminnan laadusta ja sujuvuudesta luoden positiivisen ja tehokkaan työilmapiirin. Hakemamme henkilö on omaa erinomaiset vuorovaikutustaidot, sekä energisen ja oma-aloitteisen työotteen. Odotamme sinulta kokemusta vastaavasta työstä sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Katsomme eduksi alaan sopivan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle työn iloisessa tiimissä eksoottisen ruuan ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Suomi

Haku alkaa:
14.07.2021

Haku päättyy:
16.08.2021