Etsimme asiakasyrityksellemme kahta kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen Hankoon. Ravintolat ovat Hangon Portti ja Ravintola HSF. Työn aloitus on sopimuksen mukaan tai mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tervetuloa nauttimaan aidosta saaristolaistunnelmasta Suomen eteläisimpään kaupunkiin Hankoon!

Keittiömme loihtivat suussa sulavia saaristolaisherkkuja nautittavaksi upeissa ravintoloissamme, tai lasitetuilla terasseillamme. Terassillamme paistattelet Hangon auringossa, vaikka koko päivän, Suomen hienoimmissa merimaisemissa!

Voit tutustua ravintoloihin lisää osoitteessa: www.hangonportti.fi ja www.ravintolahsf.fi

Vastaat työssäsi suussa sulavien annosten valmistamisesta ja ylläpidät hyvää työilmapiiriä myös kesäsesongin kiireen keskellä. Etsimällämme henkilöllä toivomme olevan alan kokemusta, intohimoa hyvään ruokaan sekä motivaatiota oppia työssä. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Ethän kuitenkaan epäröi jättää hakemustasi, sillä työssä asenne ratkaisee!

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja varmista paikkasi iloisessa joukossa! Kerrothan hakemuksessasi kummassa ravintolassa työskentelystä olet kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Suomi

Haku alkaa:
15.07.2021

Haku päättyy:
02.08.2021