Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Tampinkoski Kitchen & Bar:iin kokkia ja salitarjoilijaa toistaiseksi voimassa työsuhteeseen Tampereelle. Työ on osa-aikatyötä ja työtunteja on 60 h / 3 vko. Työt alkavat heinäkuussa 2021. 

Tampinkoski Kitchen & Bar avautuu heinäkuussa 2021 Tampereen keskustaan upeaan funkkisrakennukseen osoitteeseen Vuolteenkatu 1. Tampinkoski on ruoka- ja juomaravintola, jossa saa Tampereen parasta palvelua ja konstailematonta, maukasta ruokaa, sekä erinomaisia oluita ja viinejä.

Kiinnostuitko? 

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://tampinkoski.fi

Kokkina Tampinkoski Kitchen & Bar:ssa:

Pääset valmistamaan rehtiä ja herkullista ruokaa tarjoten parhaat maut ja herkut. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta tai jo aikaisempaa työkokemusta. Toivomme, että sinulla on positiivinen ja reipas ote tekemiseen ja halu tarjota asiakkaille paras mahdollinen palvelu. Tehtävä edellyttä hygieniapassia. Katsomme eduksesi anniskelupassin. 

Salitarjoilijana Tampinkoski Kitchen & Bar:ssa:

Toivomme, että olet innokas ravintola-alan osaaja, jolle asiakkaan viihtyvyys on tärkeää. Toivomme sinulla olevan alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksesi katsomme anniskelupassin sekä perustietämyksen viineistä, drinkeistä ja oluista.

Tarjoamme sinulle työn asiakasyrityksemme lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa osaamistasi arvostetaan. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa

Haku alkaa:
22.07.2021

Haku päättyy:
09.08.2021