Tule töihin Linnanportille – meillä tehdään töitä hymyissä suin!

Haemme asiakasyrityksellemme Neste Linnanportille kahvilatyöntekijää sekä kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen Sukevalle. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä työ on 2-vuorotyötä.

Uudistunut Linnanportti on monipuolinen ja viihtyisä liikenneasema 5-tien varressa Iisalmen ja Kajaanin puolivälissä. Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt lisää hyviä tyyppejä joukkoomme. Töitä on tarjolla kahdelle henkilölle erilaisiin liikenneaseman työtehtäviin.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.nestelinnanportti.fi

Kahvilatyöntekijänä pääset valmistamaan kahvila- ja vitriinituotteita, huolehtimaan yleisestä siisteydestä sekä tekemään asiakaspalvelutyötä. Kokin tehtäviin kuuluu á la carte-annosten, pizzan ja burgereiden valmistus ja tarjoilu sekä keittiön yleiset työtehtävät kuten siisteydestä huolehtiminen. Toivomme sinulla olevan kiinnostusta keittiötyöhön ja katsomme eduksi alan koulutustaustan.

Työhön kuuluu perehdytys, joten et välttämättä tarvitse alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tullaksesi valituksi. Etsimämme henkilöillä on positiivinen asenne sekä reipas työote.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
15.07.2021

Haku päättyy:
15.08.2021