Metallityö Vainio yhtiöt järjestää yhteistyössä Camman Oy:n kanssa rekrykoulutuksen, jonka päätteeksi hyväksytysti rekrykoulutuksen suorittaneet työllistyvät Metallityö Vainio yhtiöiden yrityksiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Iisalmeen. Koulutuksen kesto on vain kolme kuukautta. Koulutus suoritetaan tehokkaana lähikoulutuksena yrityksen sisällä ja koulutuksen päätteeksi voit työllistyä kokoonpanijaksi, koneistajaksi tai hitsaajaksi.

Koulutuksen ajankohta: 6.9.2021 – 26.11.2021

Hakuaika: 12.7.2021 – 30.8.2021

Hae mukaan koulutukseen: https://ats.talentadore.com/apply/rekrykoulutus-metallialan-uusille-osaajille-metallityo-vainio-yhtiot/mWaVJZ

Kerrothan hakemuksessasi, mistä koulutusosa-alueesta olet kiinnostunut

 • kokoonpanija
 • koneistaja
 • hitsaaja

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys torstaina 12.8. klo 9. Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube-kanavalla tai Facebook-sivuilla, anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla. Lähetyksestä jää myös tallenne.

Voit tutustua rekrykoulutukseen myös TE-palveluiden sivustolla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/701148?locations=Pohjois-Savo&announced=0&sort=1

Kohderyhmä

Rekrykoulutus on suunnattu muun muassa metallialan tehtävistä kiinnostuneille, joilla on intoa oppia uuden alan salat. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aikaisempaa taustaa metallialalta, vaan voit olla esimerkiksi alanvaihtaja. Sinulla voi olla esimerkiksi taustaa tuotantotekniikasta ja koneistuksesta, ja haluat kehittää osaamistasi rekrykoulutuksen avulla ja työllistyä koulutuksen jälkeen. Rekrykoulutukseen osallistuva voi olla myös työtön henkilö tai välittömän työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen kuvaus

Metallityö Vainio yhtiöt toimivat tiiviissä yhteistyössä tunnettujen kotimaisten kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tuotannossa hitsataan, koneistetaan ja pintakäsitellään vaativia keskiraskaita kappaleita niin tavanomaisista teräksistä kuin erikoisteräksistä ja alumiinista. Kokoonpano- ja asennusliiketoiminta toteuttaa täydellisiä laite- ja järjestelmäkokoonpanoja niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Metallityö Vainio yhtiöissä voitkin kehittyä monipuoliseksi metallialan osaajaksi.

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia Metallityö Vainion yhtiön yrityksien palvelukseen. Koulutuksessa saat perehdytyksen kokoonpanijan, koneistajan tai hitsaajan työtehtäviin, ja koulutuksen päätteeksi sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn sekä mahdollisuudet kehittää osaamistasi todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

Toteutus

Tavanomaisista rekrykoulutuksista poiketen koulutus toteutetaan pääosin tehokkaana lähiopetuksena yrityksen sisällä, ammattitaitoisten kouluttajien voimin, oikeiden työtehtävien äärellä. Tämän ansiosta koulutusaika on tiivis ja valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja työllistymiseen saavutetaan nopeammin.

Koulutuksen sisältö:

 • Yhteiset sisällöt
  • Työturvallisuus-, tulityö- ja nostokoulutus
  • Metallialan perusteet
 • Työtehtäväkohtaiset perusopinnot
  • Koneistuksen perustiedot ja taidot, konepajamittaus, piirustukset ja lastuamistekniikka
  • HEIDENHAIN ohjauksella varustetun työstökoneen käyttäjän koulutus
  • Hitsaus- ja levytöiden perusteet sisältäen minimiluokkavaatimukset
  • Kokoonpanotöiden ja varustelun perusteet (mekaaninen kokoonpano, hydrauliikka ja sähkövarustelu)

Tutustu lisää yritykseen: Vahva konepajateollisuuden valmistaja – Metallityö Vainio Oy (mvainio.fi)

Lisätietoa rekrykoulutuksesta antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
14.07.2021

Haku päättyy:
12.08.2021