Haemme asiakasyrityksellemme Kahvila Kanttiin salitarjoilijaa sekä kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikatyötä.

50-paikkainen Kahvila Kantti sijaitsee Museokadun puolella, ja sen edessä tulee palvelemaan kesäaikaan 40-paikkainen terassi. Arkisin Kahvila Kantti tarjoaa salaattilounaan, johon kuuluu myös keitto. Kahvilavalikoima keskittyy paikallisten tuottajien raaka-aineisiin ja tuotteisiin.

Näe maailma uudelta Kantilta ja tutustu kahvilaan osoitteessa: www.kanttikuopio.fi/kahvila-kantti/

Etsimme salitarjoilijaksi moniosaajaa, jolta luonnistuu niin kahvilan tarjoilutehtävät, asiakaspalvelu kuin astiahuolto. Olet ennen kaikkea positiivinen asiakaspalvelun osaaja, joka on valmis oppimaan uutta. Kahvilatyöntekijän tehtävässä pääset valmistamaan vitriinituotteita sekä toimimaan asiakaspalvelutehtävissä kassalla. Pystyt myös tilanteen vaatiessa tekemään tarjoilua.

Etsimme ennen kaikkea reippaita tekijöitä, joilla on positiivinen palveluasenne sekä mahdollisesti jo aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi ja työskentely edellyttää hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa porukassa viihtyisässä ja historiallisessa työympäristössä, johon kaikki ovat tervetulleita!

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
16.07.2021

Haku päättyy:
16.08.2021