Haemme asiakasyrityksellemme Bella-Veneet Oy:lle teknistä myyjää / jälkimarkkinoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Ammattitaitoisella tekijällä on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä.

Bellan tarina on ainutlaatuinen kehityspolku yhden miehen unelmasta, josta vähitellen kehittyi kansainvälisen mittaluokan liiketoiminta. Unelmasta se kaikki alkoi vuonna 1970, kun Raimo Sonninen rakensi ensimmäisen veneensä. Taustalla oli aito intohimo veneilyyn ja päättäväisyys löytää keinoja nauttia siitä vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Seuraavan puolen vuosisadan aikana on tapahtunut paljon- toiminnat ovat laajentuneet ja kehittyneet, samalla kun materiaalit ja valmistusteknologiat paranivat.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.bellaboats.fi

Teknisenä myyjänä / jälkimarkkinoijana

Teknisen myyjän / jälkimarkkinoijan tehtävänkuvaan kuuluvat muun muassa varaosalistojen luominen Bella-Veneiden tuotemerkkeihin, osien tekninen dokumentointi kuten valokuvaus ja artikkelinumeroiden kirjaaminen, varustesarjojen koostaminen sekä tietojen syöttäminen ERP-järjestelmään. Pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan verkkokauppaa sekä luomaan verkkokauppaan kattavaa tietoa.

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ote tekemiseen ja hyvä varaosien tuntemus. Haluat laittaa itsesi likoon ja vaikuttaa osaltasi kaupalliseen kehittymiseen. Dokumentointi on sinulle luontevaa ja sinulla on hyvät Office-ohjelmiston taidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Eduksesi katsomme aikaisemman ERP-järjestelmäosaamisen sekä valokuvaus- ja kuvienkäsittelytaidon. Katsomme myös eduksi ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle työn asiakasyrityksemme osaavassa ja viihtyisässä työyhteisössä vastuullisten työtehtävien parissa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
19.07.2021

Haku päättyy:
02.08.2021