Haemme asiakasyrityksellemme Savon Rautaosa Oy:lle teknistä myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työ on kokoaikatyötä ja aloitus on heti.

Tervetuloa palvelevaan Rautaosaan Iisalmen Teollisuuskylään! Pystymme tarjoamaan monipuolisesta tuotevalikoimastamme juuri oikeanlaiset välineet ja laitteet kulloinkin kyseessä olevaan työtehtävään. Meiltä saat monipuolisen valikoiman työkaluja, koneita, varaosia, laitteita, akkuja, öljyjä, vaatteita, kenkiä, suojaimia ja tarvikkeita.

Tutustu yritykseen lisää täällä: www.rautaosa.fi

Myyjän työtehtäviin kuuluvat muun muassa tavaran vastaanotto- ja lähetys, hyllytys, esillepanotehtävät sekä muut myymälänhoitoon liittyvät tehtävät.

Etsimämme henkilö on tunnollinen, toimeen tarttuva ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen teknisen alan myynnistä, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävässä reipas asenne ja halua oppia ratkaisee.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
16.07.2021

Haku päättyy:
16.08.2021