Haemme asiakasyrityksellemme Salvos Finland Oy:lle rakennusalan tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Pyhännälle. Työn aloitus on heti. Hyvällä tekijällä on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja tehdään sisätiloissa.

Salvos Finland Oy on perheyritys, joka on perustettu 2008. Rakennamme hirsiunelmia pohjoisen puusta. 20 vuoden kokemus rakentamisesta ja vastuunkanto työntekijöistä ovat luoneet pohjan Salvoksen menestystarinalle.

Voit tutustua yritykseen osoitteessa: www.salvos.fi

Etsimme tuotantotyöhön oma-aloitteisia ja ahkeria tekijöitä, joten ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä työnkuvassa oikea asenne ratkaisee ja saat perehdytyksen tehtävään!

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit oppia tuotantotyöhön tekemällä ja koulutuksen turvin vakaassa perheyrityksessä. Täällä pidetään arvossa sitä, että jokainen työntekijä on samalla viivalla.

Mikäli kiinnostuit paikasta niin, jätähän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

Haku alkaa:
12.07.2021

Haku päättyy:
12.08.2021