Haemme Rakennustyö Salmiselle Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen KOKENUTTA VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA rakennustyömaille. Ammattitaitoisella tekijällä on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Salmisen veljesten, Osmon ja Pekan, suonissa virtaa rakentajan veri, sillä heidän isänsä oli pitkän linjan rakennusmestari ja sieltä on ammennettu myös poikien oppi ja intohimo alaa kohtaan. Rakennustyö Salmisen toiminta käynnistyi Kuopiossa toiminimellä vuonna 2004. Toiminta lähti liikkeelle pienemmistä remonteista kahden henkilön toimesta ja kasvua alkoi syntyä. Vuonna 2007 toiminimi muuttui osakeyhtiöksi ja töissä oli jo 10 ammattilaista. Tänä päivänä Rakennustyö Salminen Oy työllistää yli 100 rakennusalan ammattilaista ja liikevaihto on kasvanut noin 50 miljoonaan euroon.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa Salminen – Salminen (rakennustyo.net)

Vastaavana työnjohtajana pidät huolta työn etenemisestä rakennuskohteilla. Vastaat aikataulusta, kustannustehokkuudesta, laadusta sekä työturvallisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi muun muassa laskelmat ja laatudokumentointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työnjohtokokemusta usealta vuodelta sekä jo aikaisempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri).

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja luot osaltasi hyvää työilmapiiriä. Olet ongelmanratkaisukykyinen, ennakoiva ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät it-taidot.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan.  Tehtävänkuvasi on vastuullinen ja monipuolinen. Vastassasi on mukava työyhteisö.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
08.07.2021

Haku päättyy:
08.08.2021