Nainen käyttää tietokonetta.

Vastuullisen työsuhteen puolesta.

Työnhakijalle

Sinä päätät omasta elämästäsi ja aikataulustasi, sovitellen opiskelun, matkustelun, harrastusten tai perheen pelisäännöt omaan urapolkuusi.

Osuma antaa vapauden valita. Tarjoamme monenlaista työtä, mutta myös erilaisia työnteon malleja, jotka sopivat sinun päätökseesi. Asiakasyrityksissämme voit tehdä vuokratyötä tai hakea suoraan vakituiseen tai määräaikaiseen työhön.

Toimialoihimme kuuluu mm. rakentaminen, taloushallinto, kaivostyö ja teollisuus. Työtä on tarjolla myös IT-, toimisto- ja kaupan alalla sekä HoReCa eli hotelli- ja ravintola-alalla.

Aloita työnhakusi lähettämällä oheinen lomake täytettynä meille, otamme yhteyttä pikimmiten! Voit myös selailla avoimien työpaikkojen listaa etusivullamme tai lähettää kattavamman avoimen työhakemuksen täältä.

    Valokuvaaja ottaa kuvaa maisemasta sillalla pilvisellä säällä.

    Oikeita osaajia työelämän pelaajille

    Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Toimimme ketterästi kaikilla aloilla, suurimpina rakennus- ja konepajateollisuus sekä ICT- ja kaupan alat.