Kehitimme brändiämme ja uudistimme verkkosivumme

Verkkosivut ovat yrityksen digitaalisen läsnäolon kulmakivi. Siksi uudistimme verkkosivumme sekä ilmeemme, jotta voimme jatkossa palvella sinua paremmin. Verkkosivumme vastaavat uudistuksen myötä paremmin käyttäjien odotuksia ja tarpeita. Toivomme, että sivumme tarjoavat sinulle tästä eteenpäin entistäkin paremman käyttökokemuksen.

Näkyvimmät asiat

Koska olemme työelämän uudistaja, haluamme uudistua myös itse. Suurin käyttäjälle näkyvä asia uudistetuilla sivuillamme on uusi visuaalinen brändi-ilmeemme. Brändiuudistuksen myötä verkkosivumme kuvaavat paremmin myös tapaamme toimia. Löydät jatkossa aiempaa kattavammin tietoa meidän palveluistamme, joita tarjoamme niin työntekijöille kuin asiakkaillemme.

Mobiilisurfaajalle nautintoa

Verkkosivu-uudistuksen myötä sivumme ovat responsiivisemmat ja toimivat mobiilissa paremmin. Sivujen navigointi on selkeämpi ja visuaalisesti miellyttävät grafiikat tukevat sivujen käytön helppoutta.  Sivut myös skaalautuvat paremmin puhelimen näytölle. Lisäksi löydät nopeasti avoimet työpaikkamme sekä tarvittavat lisäinfot eri työskentelyn muodoista. Yritysasiakkaat löytävät sivuilta nopeasti heille tarpeelliset palvelut sekä yhteystiedot.

Jätä tietosi