Osuma

Jotta yksikään hyvä työ ei jää tekemättä.

Meistä jokaisella on kykyjä, taitoa ja tahtoa, jotka pääsevät esiin,
kun työ osuu suoraan sydämeen.

Suoraan sydämeen

Osuma henkilöstöpalvelut etsii työyhteisöihin oikeat ihmiset ja ihmisille oikeat työyhteisöt, jotta molemmat pääsevät näyttämään parastaan.

Kutsumme koolle aidosti samanmieliset, reiluutta arvostavat työnantajat ja innostuneimmat osaajat. Heidän kanssaan meillä on yhteinen tehtävä: pitää huoli siitä, ettei yksikään hyvä työ jää tekemättä.

Yrityksenä haluamme tuulettaa käytänteitä ja ravistella mielikuvia henkilöstöpalveluista. Jokainen hyvä työ ansaitsee tekijänsä, jokainen tekijä on arvokas, ja suurimmat kasvutarinat kirjoitetaan silloin, kun nämä kohtaavat toisensa ennakkoluulottomasti, iloisina ja uteliaina.

Vaikka päämääränä on aina löytää parhaat toisilleen, keinot vaihtelevat. Meillä on pakissa kaikki työkalut henkilöstön rekrytointiin, kehittämiseen ja muutoksiin, emmekä epäröi ehdottaa niitä teille rohkeasti siilojen ulkopuolelta.

Bisnes on bisnestä – ja työ on työtä – mutta ne ovat myös ilon ja merkityksen lähteitä. Ennen kaikkea: kun toimitaan oikeudenmukaisesti, ovat hymytkin aitoja. Hyvän johtamisen arvostus ja yksilöllisyyden ymmärrys tulevat sydämestä. Osuman maailma on hyvien töiden ja tyyppien.Osuman ihmiset

Olemme joukko suomalaisen työelämän ja rekrytoinnin asiantuntijoita, joita yhdistää halu poistaa turhat kynnykset yritysten ja työntekijöiden kohtaamisista.

Jokaiselle meistä on tärkeää, että motivoituneet tekijät löytävät yhtä motivoituneet työnantajat. Sellaisella kombolla on vain taivas rajana.

Ota yhteyttä, katsotaan olisiko meillä yhteinen työmatka!

Arvot

Avoimuus

Avoimuus tarkoittaa meille sitä, että puhumme asioista niiden oikeilla nimillä emmekä anna katteettomia lupauksia. Kerromme lempeästi, mutta selkeästi, sekä työntekijälle että työnantajalle, minkälainen yhteistyö on odotettavissa, ja minkälaisia kehityskohteita ehkä kummassakin näemme. Tuomme myös mahdolliset epämukavat uutiset rohkaisevasti ja reilusti heti kuuluville.

Oikeudenmukaisuus

Tasapuolisen kohtelun pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta me olemme korottaneet sen arvoksi – niin tärkeänä me sitä tällä alalla pidämme. Puutumme aktiivisesti epäkohtiin ja autamme asiakkaamme niistä yli, kun yhteinen sävel löytyy.

Sinnikkyys

Sinnikkyys ajaa meitä eteenpäin ja haluamme onnistua. Teemme tällä asenteella töitä asiakkaidemme sekä työntekijöidemme eteen. Tiedämme, että me menestymme vain, jos tekin menestytte. Siksi meillä on hyvä syy tehdä lujasti töitä onnistumisenne eteen.


Onnistumistarinat

Meillä on takataskussa jo satoja onnistumiskokemuksia – työnantajien, työntekijöiden ja meidän yhteisiä. Keräämme ja kirjaamme ne talteen kaikkien iloksi vuoden 2024 aikana. Pysy kuulolla!

Jätä tietosi