OSUMA – näin työnhaku etenee

OSUMAn kanssa et jää koskaan yksin. Rekrytointiprosessi etenee reilusti ja läpinäkyvästi. Voit olla meihin yhteydessä sen kaikissa vaiheissa.

 

Aina on töitä!

Meillä on paljon työpaikkoja myös hiljaisessa haussa. Lisäksi tarjolle tulee nopeasti täytettäviä tehtäviä, jotka eivät aina edes ehdi verkkosivuille asti. Jätä avoin hakemus ja olet heti mukana!

Miten haet työpaikkaa?

a) Jos löydät kiinnostavan paikan nettisivuiltamme tai muusta työnhakukanavasta, avaa hakemus painikkeesta ja täytä hakutiedot LikeIt-järjestelmään.

b) Jos et vielä tiedä, mitä työtä hakisit, jätä meille avoin hakemus suoraan järjestelmään.

Kun olet kirjautunut järjestelmäämme, voit hakea muita paikkoja samalla käyttäjätunnuksella tai jäädä hakijapankkiimme, jolloin olemme yhteydessä muista sopivista paikoista.

Hakemukset säilyvät järjestelmässä 6 kuukautta.

Miten hakuprosessi jatkuu?

Hakemuksesi käsitellään. Jos jättämäsi tiedot ovat riittävät ja sovit tehtävään, prosessi jatkuu kohdallasi. Voimme myös tarjota sinulle työtä suoraan hakemuksesi perusteella.

Jos tulet valituksi jatkoon, soitamme sinulle ja teemme nopean esihaastattelun. Toisinaan huolehdimme myös jatkohaastatteluista. Sitten esittelemme sinut asiakkaalle, joka tekee lopullisen päätöksen valinnasta.

Prosessi saattaa hieman vaihdella asiakasyrityksen toiveiden perusteella, mutta pidämme sinut ajan tasalla myös muutoksista.

Työsopimuksen solmiminen

Sopimus voidaan tehdä kahdella eri tavalla:

1. OSUMAn kanssa toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena, määräaikaisena työsuhteena tai keikkatyösuhteena, jolloin keikan kesto ja tiedot sovitaan erikseen.

2. Suoraan asiakasyrityksen kanssa, jos kyseessä on ns. suorarekry tai suorahaku. Tällöin haku voi olla julkinen tai ei julkinen, riippuen asiakkaamme tarpeesta. Hiljaisessa haussa oleviin tehtäviin etsimme tekijöitä suoraan omasta hakijapankistamme tai verkostoistamme.

Kysy lisää asiantuntijalta

Riikka Ritola
Rekrytointikonsultti

050 567 1750
riikka.ritola@ohp.fi

osuma_tyonhakija
Jätä tietosi