Keikkatyö

Äkkilähtöjä ekstraajille. Sivutyötä tuuraajille. You name it, we got it! Keikkatyöstä kertyy uusia tuttavuuksia, työkokemusta ja ennen kaikkea rahaa. Juuri siksi yhä useampi vaihtaa puolikiinnostavan Netflix-sarjan tai some-feedin toljottamisen työkeikkoihin, eikä päätöstä kadu – ainakaan tilipäivänä.

Kokeile sinäkin!

Mitä on keikkatyö?

Keikkatyö tarkoittaa hommia, joita tarjotaan lyhyeksi aikaa kerrallaan. Kyse voi olla muutamista tunneista, työvuoroista tai viikoista. Yritykset tarvitsevat keikkatyöläisiä esimerkiksi silloin, kun vakityöntekijä sairastuu tai töiden määrä ei ole ollut ennustettavissa.

Useimmiten tarve tulee työnantajalle puskista, ja äkkilähtöpaikat jaetaankin mukaan ilmoittautuneille nopeasti. Keikkatyö voi myös poikia pidempiaikaisen työpaikan.

Kenelle keikkatyö sopii?

Keikkatyö sopii ihan jokaiselle, jonka arjessa on vapaita tunteja työntekoon: opiskelijoille, eläkeläisille, elämäntaiteilijoille, rahansäästäjille ja sinulle, joka olet utelias näkemään erilaisia työyhteisöjä.

Keikkatyön paras puoli on se, että voit päättää saman tien, otatko homman vastaan vai passaatko tällä kertaa.

Mitä useammin sanot kyllä, sitä pulleampi palkkapussi on tiedossa.

Keikkatyön parhaita puolia

Yksi keikkatöiden parhaista puolista on se, että keikkalainen käytännössä aina pelastaa yrittäjän tiukasta tilanteesta. Saavut siis aina paikalle odotettuna sankarina.

Lisäksi uudessa ympäristössä ja porukassa tunnit sujahtavat ohi kuin huomaamatta. Ns. bore out ei kuulu koskaan keikkalaisten ammattitauteihin.

Tutustut uusiin ihmisiin, näet työelämän ilmiöitä – ja teet tämän kaiken silloin, kun sinulle sopii.

Kiinnostuitko keikkatyöstä? Kysy lisää!

Ole ihmeessä yhteydessä, olit sitten keikkatyötä tarjoava yrittäjä tai työkeikoista kiinnostunut työntekijä!

Tomi Ikonen
Myyntijohtaja

044 750 7187
tomi.ikonen@ohp.fi

osuma_tomi
Jätä tietosi