Olvi Areenan KalPa-klubi on nyt Osuma-klubi!

Osuma Henkilöstöpalvelut syventää pitkäaikaista yhteistyötään kuopiolaisen jääkiekkoseura KalPan kanssa uudelleenbrändäyksellä, jonka myötä Olvi Areenan KalPa-klubi muuttuu Osuma-klubiksi. Osuma-klubilla tapaat jatkossa muita yritysasiakkaita ja kuulet sisäpiirin kommentit niin pelistä kuin sen ulkopuoleltakin.

Täysin uudistetut, omalla sisäänkäynnillä varustetut klubitilat sijaitsevat Olvi Areenan takakulmauksessa. Osuma-klubin kausikorttipaikat on sijoitettu D1-katsomoon, jonka välittömässä läheisyydessä Osuma-klubi sijaitsee. Granon suunnittelemissa tiloissa viihtyminen on helppoa, sillä paikalta löytyvät anniskeluoikeudet ja omat WC-tilat.

– Tämä on makee tila ja hyvin onnistunut kokonaisuus! Urheilumiehenä olin jo pidempään kaipaillut tällaista Osumalle, ja tilojen vapautumisesta kuullessani tunnistin uudelleenbrändäyksen mainioksi lisäksi yhteistyönäkyvyydellemme! Osuma-klubi on myös luontevaa jatkoa pitkäaikaiselle yhteistyöllemme KalPan kanssa, kertoo Osuma Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ville Auvinen.

Osuma on KalPan tulevan kauden merkittävimpiä yhteistyökumppaneita; Osumalla on mainostilaa KalPan toiminnassa, ja vastaavasti KalPa hankkii Osumalta henkilöstöpalveluita ravintolaan ja järjestysmiehiksi otteluihin.

– Yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen on nykyään muutakin kuin laitamainoksen myymistä. Pyrimme rakentamaan yhteistyön sen osapuolia mahdollisimman monipuolisesti hyödyttäväksi, kertoo KalPa Hockeyn myyntineuvottelija Jermu Pisto.

Jätä tietosi