Työntekijä esittelee tuotetta asiakkaalle

OSUMA-suorarekrytointi – se suoraviivaisempi rekrytointi

OSUMA-suorarekrytoinnilla osaajien löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain kuvailla meille yrityksesi rekrytointitarpeet. Me etsimme puolestasi tekijät yritystoiminnan eri tasoille aina toimitusjohtajista asiantuntijoihin ja tuotantotyöntekijöihin. 

Suorarekrytoinnillamme säästät resursseja ja varmistat oikeat tekijät yrityksesi palvelukseen myös osaajapulan aikana. Laskutamme ainoastaan rekrytoinnin onnistuessa ja myönnämme työllemme takuun, joten tämän suoraviivaisemmaksi ja riskittömämmäksi ei rekrytointi tule! 

OSUMA-rekrytointiprosessi joustaa tarpeittesi mukaan. Tarvitset sitten apukäsiä sesonkityöhön, vuokratyöntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tai vaikka määräaikaisesti sellaisia osaajia, joilla on mahdollisuus siirtyä myöhemmin palvelukseesi vakituiseen työsuhteeseen – onnistuu! Me räätälöimme rekrytoinnin toiveittesi mukaiseksi! 

Suorarekrytointimme hakee vertaistaan 

Ja näin se käy! Rekrytointiprosessin aluksi luomme yhdessä profiilin sopivasta kandidaatista ja sovimme rekrytoinnin aikataulusta. Tämän jälkeen me käymme hommiin etsimällä yritykseesi sopivia tekijöitä hakijapankistamme ja avaamalla työpaikkailmoituksen haettavaksi sivustollemme. Näkyvyyden lisäämiseksi ja hakijoiden tavoittamiseksi ilmoituksia voidaan jakaa myös Osuman omissa somekanavissa sekä työnhaun kanavissa.

Rekrytoinnin ammattilaisemme käsittelevät hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten hyvien hakijoiden kohdalla voimme edetä nopeastikin. Me suoritamme arvioinnin ja viemme läpi ensimmäisen haastattelukierroksen. Esittelemme aina hakijakandidaattien parhaimmiston, ja sinun tarvitsee vain valita sopivimmat jatkohaastatteluihin, joihin osallistumme halutessasi.

Rekrytointiprosessi päätetään, kun sopiva tekijä on löytynyt ja työsopimus allekirjoitettu. Laskun postitamme vasta sopimuksen synnyttyä, joten helppouden lisäksi palvelumme on riskitön. Luottomme tekemiseemme on niin kova, että myönnämme sille 6 kuukauden takuun!

Puolen vuoden takuu – korvaava rekrytointi aina ilmaiseksi

Aina kaikki ei mene putkeen, ja joskus rekrytoimamme henkilö ei valitettavasti sitoudukaan yritykseen. Elämä voi tulla tielle, tai ehkä kemiat eivät kohtaa – tämä kuuluu rekrytointiin. 

Ei hätää – meillä on takuu, ja etsimme viipymättä uuden tekijän, mikäli rekrytoimamme tekijä irtisanoutuu 6 kuukauden sisällä aloittamisesta!

OSUMA-suorarekrytointi muuttaa käsityksesi rekrytoinnista – ota yhteyttä!

Soita tai jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella.

Tomi Ikonen

Myyntijohtaja
044 750 7187
tomi.ikonen@ohp.fi