Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
A la carte -kokkeja talvisesonkiin
Lappi, Enontekiö, Inari, Kittilä, Pelkosenniemi
Julkaistu 05.08.2025
Sulkeutuu 08.09.2025
Hae paikkaaHaemme asiakasyrityksellemme kokkeja Lapin talvisesonkiin pääasiassa Inarin kunnan alueella sijaitseviin kohteisiin. Työt alkavat marraskuun puolivälissä ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. Työ on kokoaikainen, ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi sekä koulutuksesi: kokkien tuntipalkat ovat pääasiassa alkaen 14,50 e/h.
Kokkina työskentelet joko buffet- tai a la carte -ruokien valmistuksen ja muiden keittiön tehtävien parissa. Etsimme tekijöitä, joilla on jo aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä sekä hyvät yhteistyötaidot sesongin vilskeen koordinointiin yhdessä tarjoilijoiden ja muun keittiötiimin kanssa.
Tarjoamme työn yhdessä alueen merkittävimmässä matkailuyrityksessä, joka keskittyy elämyksellisiin lomakokemuksiin niin kansainvälisille kuin kotimaisille asiakkaille. Autamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä, ja käyttöösi saat alueen henkilöstöetuudet.
Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi
Hae paikkaa