Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
A la carte -kokkeja talvisesonkiin
Lappi, Inari
Julkaistu 05.11.2025
Sulkeutuu 18.11.2025
Hae paikkaaHaemme asiakasyrityksellemme a la carte -kokkia Lapin talvisesonkiin Saariselälle. Työt alkavat marraskuun puolivälin jälkeen ja kestävät maaliskuun loppuun saakka. Työtunteja on keskimäärin 90-112,5 h/3 vko, ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi sekä koulutuksesi.
Kokkina työskentelet a la carte -ruokien valmistuksen ja muiden keittiön tehtävien parissa. Etsimme tekijöitä, joilla on jo aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä sekä hyvät yhteistyötaidot sesongin vilskeen koordinointiin yhdessä tarjoilijoiden ja muun keittiötiimin kanssa.
Tarjoamme työn yhdessä alueen merkittävimmässä matkailuyrityksessä, joka keskittyy elämyksellisiin lomakokemuksiin niin kansainvälisille kuin kotimaisille asiakkaille. Tasokas ravintola tarjoaa sopivaa haastetta ammatillisesti tarjoten kilpailukykyisen ansiotason. Työn sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa: autamme kuitenkin myös majoituksen järjestämisessä.
Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi
Hae paikkaa