Keittiötyöntekijä/lihanleikkaaja pikkujoulukauteen

Uusimaa, Helsinki

Julkaistu 06.10.2025

Sulkeutuu 20.10.2025

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jyri Soininen

Myyntipäällikkö

050 304 8650 jyri.soininen@ohp.fi

Keittiötyöntekijä/lihanleikkaaja pikkujoulukauteen

Etsimme asiakasyrityksellemme keittiötyöntekijää/lihanleikkaajaa pikkujoulusesonkiin Helsinkiin. Työt alkavat 8.12. ja kestävät 22.12 tai 23.12 saakka. Työtunteja on arviolta 20-37,5 h/vko, ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Keittiötyöntekijän tehtävässä työskentelet pääasiassa lihanleikkauksen parissa sekä kylmien että lämpimien ruokien osalta. Tehtäviisi voi kuulua myös muita avustavia keittiön työtehtäviä. Toivomme hyvät tiimityötaidot omaavaa henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta ravintola-alalta. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavasta työstä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi Helsingin tapahtumien mukana! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa: Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi