Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
Haemme asiakasyrityksellemme kokkeja Leville talvikaudelle. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset keittiön toiminnot: kuten grillissä työskentelyä, aamupalan tekemistä, lounaan / buffettien valmistusta sekä cateringkokkausta.
Edellytämme aikaisempaa monipuolista kokemusta keittiön eri toiminnoista useammalta vuodelta. Aloitus joulukuun alusta /puolessa välissä, oletettu kesto noin pääsiäiseen. Työtunteja kertyy talven ajalle keskimäärin vähintään 90 tuntia / 3 vko.
Edellytämme hakijalta hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi.
Hae heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa Jyri Soininen puh. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi
Hae paikkaa