Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Leville talvisesonkiin. Työt alkavat marraskuun alussa kestäen arviolta pääsiäiselle 2026. Työtä on tarjolla keskimäärin 90 h /3 vko.
Kokkina tehtävänkuvasi voi painottua joko aamiais-, lounas tai illalliskokin tehtäviin. Etsimme tekijää, jolla on motivaatiota ja intoa ruoan valmistusta ja siten onnistuneen asiakaskokemuksen välittämistä kohtaan. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, sillä saat tehtävään perehdytyksen, mutta keittiön perusasiat tulisi olla jo hallinassa. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia.
Lisätietoja antaa Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi
Hae paikkaa