Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
Haemme asiakasyrityksellemme kokkia Leville ruskasesonkiin. Työt alkavat syyskuun alussa kestäen arviolta syyskuun loppuun. Työtä on tarjolla keskimäärin 90-112,5 h/3 vko. Halutessasi sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä talven sesonkiin.
Kokiksi etsimme tekijää, jolla on motivaatiota ja intoa ruoan valmistusta ja siten onnistuneen asiakaskokemuksen välittämistä kohtaan: ravintolan sydän on rento tunnelma sekä hyvän ruoan lisäksi kattava juomavalikoima. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa, sillä saat tehtävään perehdytyksen, mutta keittiön perusasiat tulisi olla jo hallinassa. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia ja katsomme eduksesi anniskelupassin.
Tarjoamme sinulle työn huippuporukassa rennossa lappilaisessa ilmapiirissä!
Lisätietoja antaa Jyri Soininen, p. 050 304 8650, jyri.soininen@ohp.fi
Hae paikkaa