Miksi vuokratyö on hyvä päätös?
Työn ilmiöt
Haemme asiakasyrityksellemme kokkia talvisesonkiin Himokselle Jämsään. Työt alkavat tammikuun alussa ja kestävät huhtikuun alkuun saakka. Työ on kokoaikainen työaikojen sijoittuen tiistaista lauantaihin kello 11-20 ajalle: työvuorot ovat sesongin ajan 9 tunnin mittaisia.
Etsimme tiimin vahvistukseksi kokkia, joka loihtii listan mukaisia annoksia lähialueen ja metsän antimista osallistuen myös muihin keittiön työtehtäviin. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman aiempaa kokemusta kokin tehtävistä sekä kiinnostusta lähi- ja riistaruokaa kohtaan. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia ja katsomme eduksesi alan koulutuksen: työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa Roni Kumpunen, p. 050 562 3515, roni.kumpunen@ohp.fi
Hae paikkaa