Valokuitunen

Myyjä Seinäjoelle

Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki

Julkaistu 28.05.2024

Sulkeutuu 11.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Myyjä Seinäjoelle

Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoelle. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti, joten myyntityö sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Työtunteja tehdään keskimäärin 16- 24 h/vko.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Pääset tutustumaan Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

Myyjänä Valokuitusella

Toimit osana myyntitiimiä, joka jalkautuu myyntialueille kohtaamaan potentiaalisia asiakkaita heidän kotonaan. Ennen jalkautumista asuinalueille tehdään markkinointia ja ennakkomyyntiä, jotta asukkaat osaavat jo odottaa alkavaa valokuitukampanjaa. Pääset työskentelemään alkuun kokeneemman työkaverin kanssa ja kasvattamaan ammattitaitoasi asiakaskohtaamisissa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinulle kaiken työssä tarvittavan! Etsimme rohkealla ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on tavoitteellinen ote tekemiseen. Liikkuvassa myyntityössä katsomme eduksesi B-ajokortin.

Kiinnostaako ura myynnissä? Tarjoamme sinulle:

  • Kiinteän 12,50 tuntipalkan + provisio – pääset vaikuttamaan suoraan omiin ansioihisi. Keskituntiansio myyjillä on noin 23e/h.
  • Kattavan koulutuksen tehtäviin
  • Mahdollisuuden kasvaa myyjänä ja edetä talon sisällä
  • Esihenkilön tuen sekä huikean tiimin tsempin työssä onnistumiseksi – juhlimme yhdessä onnistumisia

Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen mahtavaa porukkaa ja pistä hakemuksesi tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi