Myyjä Lastentarvike-liikkeeseen

Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki

Julkaistu 05.07.2024

Sulkeutuu 21.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Myyjä Lastentarvike-liikkeeseen

Haemme asiakasyrityksellemme Sirosipo Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen myyjää Lastentarvike-myymälään Seinäjoelle. Työt alkavat heti ja palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Vuorot sijoittuvat liikkeen aukioloaikojen mukaisesti arkipäiville kello 10-18 välille ja lauantaille kello 10-15 aikoihin. Työtuntien määrä on mahdollisuus neuvotella tilanteeseesi sopivaksi, ja sinulla on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön.

Lastentarvike-myymälöiden taustalla on suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. Yritys haluaa tarjota suomalaisille lapsiperheille laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin myös paikallisesti, tämän vuoksi Lastentarvike-ketjua laajennetaan koko ajan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kassa-, asiakaspalvelu- tai myymälätyöskentelystä sekä positiivista otetta työhön. Vastaanotat myymälään saapuvan asiakkaan ja autat etsimään sopivat tuotteet tarjoamalla ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Katsomme eduksi lastentarvikkeiden tuntemuksen, mutta tärkeintä ovat hyvät asiakaspalvelutaidot ja kiinnostus myytäviä tuotteita kohtaan.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi