Hook Turku

Tarjoilija extraajaksi

Varsinais-Suomi, Turku

Julkaistu 10.07.2024

Sulkeutuu 28.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Tarjoilija extraajaksi

Etsimme Turkuun asiakasyrityksellemme Hook -ravintolaan tarjoilijaa extraajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava. Pystyt siis itse vaikuttamaan työtuntiesi määrään – vuorot painottuvat viikonloppuihin. Palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. 

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Etsimme tiimin vahvistukseksi positiivisia persoonia, joilla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Arvostamme, mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta ravintolassa työskentelystä, mutta meille tehtävissä on kuitenkin tärkeintä oikea asenne sekä into oppia tekemällä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi