Valokuitunen

After Sales -myyjä

Lappi, Kemi, Simo, Tornio, Ylitornio

Julkaistu 07.06.2024

Sulkeutuu 24.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

After Sales -myyjä

Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle myyjää After sales -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Meri-Lapin talousalueelle. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Työtunteja tehdään keskimäärin 24–30 h/vko.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Pääset tutustumaan Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

After sales -myyjänä Valokuitusella

Toimit osana myyntitiimiä, joka jalkautuu valmiiksi rakennetuille alueille hoitamaan jälkitoimitusta kuluttajamyyntinä. Alueet ovat pientaloalueita.

Tehtävässä on vahva tiimin tuki ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotteeseen ja yrityksen toimintaan. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen myyntityöstä. Etsimme rohkealla ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on tavoitteellinen ote tekemiseen. Liikkuvassa myyntityössä edellytämme B-ajokorttia, ja katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostaako ura after sales -myynnissä? Tarjoamme sinulle:

  • Kiinteän 1600 e/kk pohjapalkan ja provision – provision suuruus on 120–180 e/kauppa
  • Kattavan koulutuksen tehtäviin
  • Mahdollisuuden kasvaa myyjänä ja edetä talon sisällä
  • Esihenkilön tuen sekä huikean tiimin tsempin työssä onnistumiseksi – juhlimme yhdessä onnistumisia


Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen mahtavaa porukkaa ja pistä hakemuksesi tulemaan Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi