Profile Vehicles Oy

Ajoneuvosähköasentaja

Pohjois-Savo, Iisalmi

Julkaistu 19.12.2023

Sulkeutuu 15.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Erno Randelin

Myyntipäällikkö, Iisalmi

045 269 6696 erno.randelin@ohp.fi

Ajoneuvosähköasentaja

Haemme asiakasyrityksellemme Profile Vehicles Oy:lle ajoneuvosähköasentajia Iisalmeen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Ajoneuvosähköasentajana päätehtäviäsi ovat vikadiagnoosit sekä ajoneuvojen sähköjärjestelmien asennus ja testaus. Etsimällämme hakijalla on tarkka ja teknillisesti taitava työote, ratkaisukykyinen asenne työtä kohtaan sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävä edellyttää sähkö- ja automaatioalan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta sähköjärjestelmien parissa työskentelystä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen autoteollisuudesta.

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä työtäsi tukevan tiimin ympäröimänä. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittää itseäsi ja ammatillista osaamistasi.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Yrityksen moottoreita ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki. Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi