Pubituuri

Baarityöntekijöitä

Pohjois-Savo, Lapinlahti

Julkaistu 23.02.2024

Sulkeutuu 23.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Lauri Jalkanen

Myyntipäällikkö

044 214 3997 lauri.jalkanen@ohp.fi

Baarityöntekijöitä

Haemme asiakasyrityksellemme Lapinlahdella sijaitsevaan Pubituuriin kahta baarityöntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti ja kestävät alustavasti kesän yli. Työtä on tarjolla tuona aikana kokoaikaiselle tekijälle sekä viikonloppuihin painottuvalle extraajalle, joka voi aloittaa työssä heti.

Kokoaikaisena baarityöntekijänä työnkuvasi painottuu anniskeluun. Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonaan itsenäisesti baaritiskin takana. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta baarityöskentelystä sekä intoa palvella asiakkaita monipuolisen juomavalikoiman parissa. Työnkuva edellyttää anniskelupassin.

Viikonloppuihin painottuva extraaja työskentelee puolestaan anniskelun, blokkauksen ja karaoken parissa. Extraajana voit olla enemmän urasi alkuvaiheilla, sillä tehtävässä ratkaisee hyvät asiakaspalvelutaidot ja kyky työskennellä illan vilskeessä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella ja kerro, kummasta roolista olisit kiinnostunut. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Lauri Jalkanen, puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi