YSAKO

CNC-koneistajia

Pohjois-Savo, Iisalmi

Julkaistu 23.05.2024

Sulkeutuu 09.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Erno Randelin

Myyntipäällikkö, Iisalmi

045 269 6696 erno.randelin@ohp.fi

CNC-koneistajia

Etsimme Metallityö Vainion tytäryhtiöön YSAKO Oy:lle kokeneita CNC-koneistajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työ on pääasiallisesti 2-vuorotyötä.

Metallityö Vainio -yhtiöt on vahvasti kehittyvä konepajakonserni, joka valmistaa laadukkaita konepaja-, projekti ja kokoonpanopalveluita tunnetuille kotimaisille kone- ja laitevalmistajille sekä prosessi- ja rakennusteollisuudelle. Yrityksellä on vahvojen, eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta yritys voi tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä suhdanteiden vaihtelusta riippumattoman, vakaan työpaikan. YSAKO Oy on Metallityö Vaino Oy:n tytäryhtiö, joka on erikoistunut vaativien, keskiraskaiden valu- ja teräskappaleiden koneistamiseen moniakselisilla työstökeskuksilla.

Tehtävässä pääset työskentelemään keskiraskaiden teräs- ja valukomponenttien toteuttajana moniakselisilla työstökeskuksilla. Työtehtäviin kuuluu valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti kappaleiden koneistaminen, koneiden ylläpito ja uusien kappaleiden tuotantoon saatto.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta keskiraskaiden tai raskaiden kappaleiden moniakselisesta koneistamisesta erityisesti Heidenhain -ympäristössä. Katsomme eduksi Fanuc -järjestelmän hallinnan. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja positiivisesti haastavan työn hyvämaineisessa ja kehittyvässä konepajakonsernissa. Työyhteisössämme YSAKO Oy:ssä pääset osaksi pienen ja tiiviin työyhteisön etuja suuremman konsernin tarjoamin mahdollisuuksin. Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.mvainio.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi