AMT-Urakointi

Kaivinkoneenkuljettaja

Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Julkaistu 14.02.2024

Sulkeutuu 28.02.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Erno Randelin

Myyntipäällikkö, Iisalmi

045 269 6696 erno.randelin@ohp.fi

Kaivinkoneenkuljettaja

Haemme asiakasyrityksellemme AMT-Urakointi Oy:lle kaivinkoneenkuljettajaa Siilinjärven alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun paikkeilla ja kestävät kesän yli. Tehtävän palkka on sovittavissa kokemuksen mukaan.

Kaivinkoneenkuljettajana tehtäviisi kuuluvat niin maanrakennus- kuin kaapelointityöt. Työt edellyttävät pyörä- ja telakoneiden ajotaitoa, aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä, vähintään B-ajokorttia sekä tie- ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksesi kokemuksen 3D-koneohjauksesta sekä C-ajokortin, mutta se ei ole välttämättömyys. Lisäksi tietotekniset valmiutesi tulee olla hyvät työmaaraportoinnin suorittamiseksi.

AMT-Urakointi Oy toteuttaa koko maan alueella kaivuutöitä ja muita maanrakennuspalveluja laadukkaalla kalustolla ja pitkällä kokemuksella räätälöiden palvelut juuri asiakkaalle sopivaksi. Tutustu yritykseen: www.amt-urakointi.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Erno Randelin, 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi