PLG Oy

Kunnossapitoasentaja

Pohjois-Pohjanmaa, Haapajärvi

Julkaistu 22.05.2024

Sulkeutuu 04.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Karhunen

Myynnin assistentti, Iisalmi

050 371 5981 jani.karhunen@ohp.fi

Kunnossapitoasentaja

Haemme asiakasyrityksellemme PLG Oy:lle kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Haapajärvelle. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy suoraan PLG Oy:n palvelukseen. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.
 
Kunnossapitoasentajana työskentelet tuotantolaitteiden parissa osana kunnossapitotiimiä. Tehtävänkuvaan kuuluvat monimuotoiset kunnossapito- ja huoltotehtävät, muun muassa vikakorjaukset ja vianhaku sekä ennakoivat huoltotoimenpiteet. Lisäksi vastaat omalta osaltasi kunnossapidon kehitystoiminnasta ja teet tiivistä yhteistyötä tuotannon operaattoreiden, työnjohdon ja laitevalmistajien yhteyshenkilöiden kanssa.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa aiempi kokemus koneiden ja laitteiden kunnossapitotöistä, jotta työskentely sujuu itsenäisesti myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tehtävä edellyttää sekä mekaanista että tuotantoautomatiikkaan liittyvää osaamista. Eduksi katsomme sähkö- ja automaatioalan koulutustaustan, teknisten piirustusten lukutaidon ja englannin kielen osaamisen.

PLG on vastuullinen ja nykyaikainen ikkunalasien asiantuntija, joka on palvellut asiakkaitaan jo liki 40 vuoden ajan! Yritys on erikoistunut rakennus-, eristys- ja palolasien valmistukseen rakennusteollisuuden käyttöön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi