VR Fleetcare

Mekaaninen asentaja

Etelä-Savo, Pieksämäki

Julkaistu 11.06.2024

Sulkeutuu 25.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Juho Keränen

Myyntipäällikkö

040 733 2320 juho.keranen@ohp.fi

Mekaaninen asentaja

Haemme asiakasyrityksellemme VR FleetCare Oy:lle mekaanista asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pieksämäelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko heinä- tai elokuun alusta. Työ on kokoaikainen, ja toivomme valmiutta 2-vuorotyöhön. Palkka pohjautuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Mekaanisena asentaja työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tavaravaunujen huolto- ja korjaustyöt. Tehtävä sopii hyvin jo muutaman vuoden alalla olleelle, esimerkiksi raskaan kaluston huollossa työskennelleelle henkilölle, mutta saat tehtävään ja kalustoomme kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta, positiivista asennetta ja luotettavuutta. Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus mekaanisen asentajan tai ajoneuvoasentajan töistä ja alalle soveltuva koulutustausta. Arvostamme alan harrastuneisuutta ja eduksi katsomme osaamisen sähkötöihin ja hitsaukseen. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia sekä työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Juho Keränen, puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi