Moniosaaja ateria- ja puhtaustyö

Pohjois-Savo, Kuopio

Julkaistu 15.04.2024

Sulkeutuu 14.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Moniosaaja ateria- ja puhtaustyö

Haemme asiakasyrityksellemme ateria- ja puhtaustyön moniosaajia keikkatyöhön Kuopion ja Siilinjärven alueille. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai osa-aikatyön parissa lisäansiota etsivälle.

Moniosaajana työskentelet monipuolisissa keittiön ja/tai puhtaanapidon tehtävissä kohteena voiden olla esimerkiksi palvelukeittiö tai koulun tai hoivakohteen keittiö. Työtehtäviisi voi kuulua ruokien ja salaattien osavalmistusta, ruokatilausten tekemistä, ruokasalityöskentelyä, astiahuoltoa ja puhtauspalvelutehtäviä. Lisäksi tehtäviä on ajoittain painottuen laitoshuoltoon.

Hakijalta toivomme tehtävään sopivaa työkokemusta ja/tai suoritettua tutkintoa esimerkiksi ruokapalvelu- tai puhtaanapitoalalta. Tärkeintä meille on positiivinen asenne ja reipas työote. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hygieniapassia.

Työvuorojen ja -tuntien määrä on joustava riippuen asiakasyrityksemme tarpeesta, ja työt on sovitettavissa myös omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Töiden kesto vaihtelee päivän sijaisuuksista useampiin viikkoihin.

Kerro meille, minkälaista kokemusta sinulla on sekä milloin ja miten haluat työskennellä – olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja: Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi