Rakennusalan työntekijöitä

Pohjois-Savo, Kuopio

Julkaistu 18.09.2023

Sulkeutuu 14.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Juho Keränen

Myyntipäällikkö

040 733 2320 juho.keranen@ohp.fi

Rakennusalan työntekijöitä

Haemme asiakasyrityksillemme Kuopion seudulle kirvesmiehiä, rakennustyöntekijöitä ja rakennusaputyöntekijöitä eri kestoisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan riippuen asiakasyrityksiemme tarpeista, ja työsuhteiden kestot vaihtelevat muutamista päivistä kuukausiin. 

Kirvesmiehiksi etsimme henkilöitä, joilla on aiempaa kokemusta kirvesmiehen töistä. Tehtävänkuva voi vaihdella henkilön osaamisen mukaan, joten kerrothan mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi sisustus- tai muottikirvesmiehen tehtävistä.

Rakennustyöntekijöiksi etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla ja ovat jo kerryttäneet kokemusta rakennusalan parissa.

Rakennusaputyöntekijänä tehtävänkuvaasi kuuluu avustavat rakennusalan tehtävät, kuten rakennussiivous- ja kantotehtävät. Sinulta ei vaadita aiempaa työkokemusta rakennusalalta, vaan tärkeintä on motivoitunut ja omatoiminen asenne.

Odotamme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Kerrothan hakemuksellasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut, niin olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Voit kysyä lisätietoja myyjiltämme:
Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi
Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi
Juho Keränen, p. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi