PX Restaurants Oy

Ravintolapäällikkö

Uusimaa, Helsinki

Julkaistu 28.03.2024

Sulkeutuu 16.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Osuma Turva, Helsinki, Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Ravintolapäällikkö

Haemme asiakasyrityksellemme PX Restaurants Oy:lle ravintolapäällikköä kesän lopulla avattavaan lounas- ja tapahtumaravintolaan Helsinkiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana. Työajat tulevat sijoittumaan pääasiassa arkipäiville kello 7-19 välille, mutta sesonkiaikana tapahtumia voi olla ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan operatiivisesta toiminnasta johtaen tiimiäsi omalla esimerkilläsi myös suorittavissa tehtävissä. Suorittavien tehtävien, operatiivisen toiminnan organisoinnin ja esihenkilötyön lisäksi ravintolapäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa varastonhallintaa ja tehokkuuden varmistamista.

Parhaat valmiudet tehtävään antaa aiempi työkokemus ravintola-alan esihenkilötehtävistä, erinomaiset sosiaaliset – ja organisointitaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hakemamme henkilö ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen sekä omaa ratkaisukeskeisen ja tavoitteellisen työotteen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi