Ravintola Hook

Ravintolapäällikkö

Uusimaa, Espoo, Helsinki

Julkaistu 13.06.2024

Sulkeutuu 28.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Ravintolapäällikkö

Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -siipiravintolaan ravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Ravintola Hook –Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa. Yhdistämme ruokaelämyksen ja viihtyisän ympäristön luodaksemme unohtumattomia hetkiä.

Ravintolapäällikkönä vastaat kokonaisuudessaan ravintolan toiminnasta ja varmistat, että tiimilläsi on osaamista ja edellytykset onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Ravintolatoiminnan johtaminen kattaa henkilöstö- ja talousjohtamisen suorittavaa työtä unohtamatta. Työtehtävään kuuluu myös yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen.

Etsimme motivoitunutta ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on vankka kokemus ravintola-alalta sekä näyttöjä esihenkilötehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja kiinnostusta urheilua kohtaan. Käyttöösi saat asiakkaamme laajat henkilöstöedut.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi