Ruokapalvelutyöntekijä keikkatyöhön

Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Julkaistu 15.04.2024

Sulkeutuu 31.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Ruokapalvelutyöntekijä keikkatyöhön

Haemme asiakasyrityksellemme ruokapalvelutyöntekijöitä keikkatyöhön Kuopion ja Siilinjärven alueille. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai osa-aikatyön parissa lisäansiota etsivälle.

Voit olla keittiö- ja ravintolatehtävistä kiinnostunut uusi tekijä tai jo kokeneempi konkari, sillä tehtäviä löytyy eri taitotasoille. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi astiahuoltoa, salaattien valmistusta, ruuan esillelaittoa ja asiakaspalvelua kohteen mukaan.

Etsimme tunnollisella ja tarkalla työotteella varustettuja henkilöitä, joilla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä reippaalla asenteella, joustavalla aikataululla ja tekevällä otteella pääsee jo pitkälle! Mikäli sinulla on jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä, pääsee sekin osaaminen käyttöön. Tehtävät edellyttävät hygieniapassin.

Työvuorojen ja -tuntien määrä on joustava riippuen asiakasyrityksemme tarpeesta, ja työt on sovitettavissa myös omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Töiden kesto vaihtelee päivän sijaisuuksista useampiin viikkoihin.

Kerro meille, minkälaista kokemusta sinulla on sekä milloin ja miten haluat työskennellä – olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja: Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi