Ruokapalvelutyöntekijä keikkatyöhön

Pohjois-Savo, Lapinlahti, Varpaisjärvi

Julkaistu 02.02.2024

Sulkeutuu 27.02.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Osuma Henkilöstöpalvelut

010 5676 701 info@ohp.fi

Ruokapalvelutyöntekijä keikkatyöhön

Haemme asiakasyrityksellemme keittiötyöntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Varpaisjärven ja Lapinlahden alueelle. Työt ovat pääasiassa sijaisuuksia ja kiireapuna toimimista eri kohteissa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7-15 välille.

Keittiötyöntekijänä työskentelet asiakasyrityksemme eri tuotanto- tai palvelukeittiöillä. Tehtäviin kuuluu muun muassa ruuan lämmittämistä, salaattien kokoamista ja muita keittiön työtehtäviä. Kohteiden sijainneista johtuen B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömyys.

Hakijalta toivomme elintarvike- tai ravintola-alan koulutustaustaa tai vaihtoehtoisesti työkokemusta ruokapalvelualalta tai muista vastaavista keittiötehtävistä. Tehtävä edellyttää voimassa olevan hygieniapassin. Hakemamme henkilöt omaavat itsenäisen ja toimeen tarttuvan työotteen tiimityötaitoja unohtamatta.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja: Jani Karhunen, p. 050 371 5981,jani.karhunen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi