Haemme asiakasyrityksellemme ruokapalvelutyöntekijöitä keikkatyöhön Kuopion ja Siilinjärven alueille. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai osa-aikatyön parissa lisäansiota etsivälle.

Voit olla keittiö- ja ravintolatehtävistä kiinnostunut uusi tekijä tai jo kokeneempi konkari, sillä tehtäviä löytyy jokaiselle taitotasolle. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi astiahuoltoa, salaattien valmistusta, ruuan esillelaittoa ja asiakaspalvelua kohteen mukaan.

Etsimme tunnollisella ja tarkalla työotteella varustettuja henkilöitä, joilla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, sillä reippaalla asenteella, joustavalla aikataululla ja tekevällä otteella pääsee jo pitkälle! Mikäli sinulla on jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä, pääsee sekin osaaminen käyttöön. Tehtävät edellyttävät hygieniapassin.

Työvuorojen ja -tuntien määrä on räätälöitävissä ja voit joustavasti sovittaa työpäivät oman elämäntilanteesi mukaisesti. Työt pääset aloittamaan vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Kerro meille minkälaista kokemusta sinulla on, sekä milloin ja miten haluat työskennellä, niin löydämme yhdessä sinulle sopivimman tehtävän.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haku alkaa:
04.01.2023

Haku päättyy:
12.02.2023