Hook Turku

Salin vuoropäällikkö

Varsinais-Suomi, Turku

Julkaistu 10.07.2024

Sulkeutuu 28.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Salin vuoropäällikkö

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Hookille salin vuoropäällikköä Turkuun. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Vuoropäällikkönä salissa johdat henkilöstöä esimerkin voimin ja teet yhteistyötä ravintolapäällikön kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa sujuvan palvelun varmistaminen ja päivittäin hoidettavat tilitykset.

Etsimämme henkilö omaa luotettavan ja työhön tarttuvan otteen ollen vahva tiimipelaaja ja yhteishengen kasvattaja. Arvostamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä toimia paineen alla. Tärkeintä on valmiudet ottaa haltuun uusi rooli ja sen tuomat vastuut, sillä perehdytämme tehtävään. Odotamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja ravintola-alan koulutusta.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi