Zone

Salin vuoropäällikkö

Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Julkaistu 12.04.2024

Sulkeutuu 24.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Osuma Turva, Helsinki, Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Salin vuoropäällikkö

Töihin tunturiin?

Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Zoneen salin vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt pääset aloittamaan heti ja työ on kokoaikainen. Halutessasi voit työskennellä myös määrä- ja/tai osa-aikaisena. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Etsimältämme henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävistä ja salin pyörteistä sekä paineensietokykyä sesongin vilskeessä työskentelyyn. Sinua on vastassasi rempseä tiimi, jota toivomme sinun johtavan omalla esimerkilläsi. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja katsomme eduksi alan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle majoitusmahdollisuuden ja reippaan meiningin. Rinteet ja Ruka odottavat sinua. Legendaarinen tunturiravintola Zone on viihdyttänyt asiakkaita Rukalla jo yli 20 vuotta. Pääset tutustumaan mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin osoitteessa: www.rukapalvelu.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi