Siivooja, Iisalmi

Pohjois-Savo, Iisalmi

Julkaistu 22.01.2024

Sulkeutuu 30.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Karhunen

Myynnin assistentti, Iisalmi

050 371 5981 jani.karhunen@ohp.fi

Siivooja, Iisalmi

Haemme asiakasyrityksillemme siivoojia Iisalmen alueelle. Töitä tehdään pääasiassa arkisin, vuoroja voi olla sekä aamu- ja ilta-aikaan. Töiden kesto voi vaihdella sovitusti, mutta hyville tekijöille töitä riittää pitkäksi aikaa. Työtunnit määräytyvät asiakasyrityksemme tarpeiden mukaisesti. Töitä on tarjolla ajoittain myös vakituisille siivoojille.

Työtehtäviä on vaihtelevasti ylläpito- ja perussiivouksen parissa pääasiassa eri kohteita kiertävänä siivoojana, joten katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.

Työhön perehtymiseksi ja kohteissa toimimista varten tarvitset suomen kieltä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen siivoustyöstä ja/tai alan koulutuksen. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, sillä reippaalla asenteella ja tarkalla siivoussilmällä pääsee jo hyvin alkuun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja kerro, millaista työtä olet etsimässä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi